Algemene Voorwaarden

Inleiding
Hieronder vindt je onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als je gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website. De Algemene
Voorwaarden bevat belangrijke informatie voor koper en verkoper . Lees deze daarom goed door. Wij raden je verder aan deze voorwaarden op te slaan of af te drukken, zodat je ze op een later moment nog eens kunt teruglezen.

Artikel 1. Definities
1.1. ikverkoopmondkapjes.nl : gevestigd te Enschede en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer  59480114 handelend onder de naam Sbkomarketing
1.2. Website: de website van Sbkomarketing , te raadplegen via https://www.sbkomarketing.nl/
1.3. Klant: de natuurlijke persoon die niet handelend in uitoefening van beroep of
bedrijf een Overeenkomst aangaat met ikverkoopmondkapjes.nl  en/of zich geregistreerd heeft op de Website.
1.4. Overeenkomst: iedere afspraak of overeenkomst tussen ikverkoopmondkapjes.nl en Klant, van welke overeenkomst de Algemene Voorwaarden integraal onderdeel uitmaken.
1.5. Algemene Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden.
1.6. Je geeft ikverkoopmondkapjes.nl toestemming automatisch bedragen af te schrijven voor toekomstige kosten in verband met de Services die door ikverkoopmondkapjes.nl worden aangeboden. Ikverkoopmondkapjes.nl  informeert je over deze kosten. 
1.7. De plaatsingskosten van thuis gemaakte mondkapjes is €0,- .

Artikel 2. Prijzen en informatie
2.1. De vermelde prijzen op de website zijn inclusief btw en, tenzij op de Website anders vermeld, andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd.
2.2. Prijs mag je zelf bepalen maar moet tussen €2 en €20 zijn.
2.3. Prijzen zijn gesteld door ikverkoopmondkapjes.nl en ikverkoopmondkapjes.nl aanbieders.
2.4. Ikverkoopmondkapjes.nl vraagt een vergoeding van 6% per bestelling
2.5. Er worden aparte verzendkosten gerekend.
2.6. De inhoud van de Website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.
Ikverkoopmondkapjes.nl kan echter niet garanderen dat alle informatie op de Website te allen tijde juist en volledig is. Alle prijzen en overige informatie op de Website materialen zijn dan ook onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten.

Artikel 3. Ontbinden.
3.1. Ikverkoopmondkapjes.nl raadt Klant aan de geleverde producten te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen bekwame tijd, bij voorkeur schriftelijk via email, te melden.
3.2. Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn afgeleverd, gaat het risico, waar het deze producten betreft, over op Klant. Indien uitdrukkelijk anders is afgesproken, gaat het risico al eerder over op Klant. Als 
3.3. Ikverkoopmondkapjes.nl en aanbieder zijn gerechtigd een soortgelijk product te leveren zoals het bestelde product, indien het bestelde niet meer leverbaar is. Klant is dan gerechtigd de Overeenkomst kosteloos te ontbinden als het product niet hetzelfde is als bestelde product, en het product kosteloos te retourneren.

Artikel 4. Betaling
4.1. Klant dient betalingen aan ikverkoopmondkapjes.nl volgens de in de bestelprocedure en eventueel op de Website aangegeven betaalmethoden te voldoen. Ikverkoopmondkapjes.nl is vrij in de keuze van het aanbieden van betaalmethoden en deze kunnen ook van tijd tot tijd wijzigen. 

Artikel 5. Retourneren
Artikelen van ikverkoopmondkapjes.nl en aanbeiders via ikverkoopmondkapjes.nl is er een retourtermijn van minstens 30 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt.

Artikelen die je niet kunt retourneren:
– Alle type Mondkajes (vanwege hygienische reden)

Contactgegevens
Mocht je na het lezen van deze Algemene Voorwaarden vragen, klachten of
opmerkingen hebben, neem dan gerust schriftelijk of per e-mail contact met ons op.

Ikverkoopmondkapjes.nl
G.J. Van Heekstraat 408
7521 En, Enschede
e-mail: info@Ikverkoopmondkapjes.nl
KvK-nummer: 59480114 (Sbkomarketing)

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.